Om Lille Bavian

Hvorfor startede du Lille Bavian?

Jeg har altid gået med en drøm om at starte en butik op og det skulle helst have med legetøj at gøre. Nu kom tiden endelig til, at det skulle være.

Grunden til at det blev legetøj er simpelthen af den ene årsag, at jeg synes det er sjovt. Og så er det da bare skønt at sælge noget, som børn bliver glade af.

Det vigtigste for mig ved at sælge legetøj, handler ikke så meget om at legetøjet skal se godt ud fyldt med pastelfarver og lavet af træ.

For mig handler det om at sælge legetøj som er fyldt med farver, ligesom legetøj skal være. Legetøj er ikke lavet for at stå til pynt,

men til at blive leget med og farver stimulerer. Derudover så er legetøjets vigtigste funktion, at det skal være sjovt at lege med andet, skal det ikke kunne.

Den anden ting som er vigtigt for mig, er at legetøjet ikke skal være for dyrt, der er fyldt med dyre mærker derude i forvejen og alle skal have råd til legetøj til deres børn. 

Derfor koster 85% af vores legetøj under 200 kr. også selvom det er god kvalitet.

 

Om Lille Bavian

Lille Bavian blev grundlagt af Kenneth Christensen i 2019. Shoppen styres ene og alene af ejeren selv, men han har altid fået god støtte og hjælp af resten af sine lille familie.

Vi håber bare at vores legetøj kommer til at sprede glæde i de mange familier derude.

Lille Bavian har i alt 3 små hjælpere. Alle tre synes jo det er fantastisk at far har fået en legetøjsbutik, hvilket barn ville ikke elske dette. 

Til sidst er der Kenneths højre hånd, Karin. Uden hende ville intet af dette være muligt. Så Lille Bavian og Kenneth kan takke hende for at der nu står en legetøjsbutik.

 

Kenneth Christensen, Ejer

 Kenneth er far til 3 børn, måske 4 med tiden. Far til 4 lyder bare bedre.

Firmaet bliver klaret hjemme fra hjemmekontoret, det kan jo være at det får vokseværk og der skal flyttes til større lokaler.

”For mig er legetøj forbundet med fantasi, leg og sjov. Og det er den vigtigste funktion legetøj skal have, det skal være sjovt så længe det varer, nogle gange er det 1 dag.

Legetøjet skal give barnet lyst til at bruge fantasien så legen bliver endnu mere fantastisk. Vi voksne kunne lærer noget af børn og fantasi, den har vi tendens til at glemme. Og jeg tror at den hemmelige ingrediens til et langt liv er, fantasi.”