HUSK AT DU FÅR GRATIS FRAGT VED KØB OVER 400,-

Levering

Vi prøver altid at sende vores pakker så hurtigt som muligt og afsender inden for 1-3 dage efter vi har modtaget din ordre.

Hos LilleBavian.dk prøver vi at gøre vores for at skåne miljøet, derfor genbruger vi også emballage/kasser som vi modtager når vi får varer på lager. Det betyder for dig, at du kan komme ud for, at den pakke du modtager din ordre i, kan have tekst og andet sjov på kassen. Dette har selvfølgelig ingen betydning for dine varer. Det betyder blot at vi sammen har sparet miljøet for endnu en kasse.

Vi sender alle vores pakker med GLS.

Vær opmærksom på at GLS ikke leverer eller afhenter pakker i weekenderne eller helligdage. Det betyder, at hvis du afgiver din ordre en fredag, weekend eller helligdag, vil GLS først afhente pakken den næste følgende hverdag. Hvorefter den vil blive leveret.
Det betyder også at du formentlig ikke vil kunne se meget aktivitet på dit Pakkenummer i weekenden/helligdagene når du slår dette op.

Når pakken er afsendt vil du modtage en email med pakkenummer, så du kan følge din pakke.

Du kan vælge i mellem 2 forsendelsesmuligheder hos LilleBavian.dk.

Til Pakkeshop 39,- (gratis fragt ved køb over 500,-)
Til Hjemmeadressen 59,- 

Pakkeshop:
Hvis du vælger Pakkeshop, kan du selv vælge hvilken GLS Pakkeshop du vil have pakken leveret til. Dog vil du blive anbefalet de tætteste udfra den adresse du har indtastet.
Når din pakke er klar til afhentning i Pakkeshoppen vil du modtage en mail og en sms med pakkenummer. Du skal bruge dette nummer for at få udleveret din pakke, samt billed-ID. Du skal blot oplyse dit sidste 4 cifre i pakkenummeret til afhentningsstedet.

Hjemmelevering:
GLS leverer pakker til hjemmelevering i hverdagene Mandag – Fredag indtil kl. 18:00. De ringer ikke før de er på adressen. Hvis der ikke er nogle hjemme på adressen til, at tage i mod pakken vil denne blive afleveret hos den nærmeste Pakkeshop senere på dagen.

Læs mere HER